Skip to content Skip to footer

Turistička zajednica TK na sajmu turizma u Beogradu

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona koja je prošlih godina učestvovala na brojnim sajmovima u zemlji i inozemstvu, nastavlja i ove poslovne 2019. godine sa svojim uspješnim aktivnostima predstavljanja Tuzlanskog kantona kao poželjne turističke destinacije u ovom dijelu Bosne i Hercegovine i regije.

Turistička zajednica Tuzlanskog kantona i ove godine planira nastup na jednom od najvećih turističkih sajmova u ovom dijelu jugoistične Evrope sajmu turizma Beograd 2019. Sajam turizma održava se u Beogradu u vremenu od 21. do 24 februara 2019. godine

Za potrebe promocije i propagande turističkih potencijala Tuzlanskog kantona zakupljen je dio prostora u zajednički predviđenom nastupu turističkih zajednica sa područja Federacije Bosne i Hercegovine (Turistička zajednica Tuzlanskog kantona, Turistička zajednica kantona Sarajevo i Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona).

Beogradski sajam turizma već 40 godina čuva tradiciju i ispunjava svjetske standarde poslovanja, nudeći i gradeći partnerske odnose sa izlagačima i poslovnim posjetiocima.

Leave a comment

0/100