Skip to content Skip to footer

STANPROMET.BA – AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Agencija Stanpromet registrovana je za obavljanje posredovanja u procesu kupovine, prodaje i najma nekretnina.Višegodišnje iskustvo dokazuje da smo pouzdan partner kojem su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najveća inspiracija da budemo još bolji. Poslovanje zasnivamo na načelima transparentnosti, profesionalizma i stručnosti.

Zašto odabrati  baš nas kao agenciju.

Samo neki od razloga zašto pokloniti povjerenje nama:

 • Agencija Stanpromet svakoj nekretnini pristupa sa jednakim entuzijazmom, vodeći računa da je prezentira na najbolji način.
 • Odlučni da konstantno unapređujemo svoje usluge educiramo se i pratimo savremene trendove u industriji.
 • Jedina smo agencija u Sarajevu koja nudi mogućnost virtualne prezentacije nekretnina u 3D i 360° tehnologiji.
 • 3D i 360° virtualne šetnje našim klijentima donose brojne prednosti: interaktivan dizajn, uvijek dostupno i olakšano razgledavanje, te povećana prodajna efikasnost.
 • Stanpromet nudi oglašavanje na društvenim mrežama Instagram i FaceBook kao i na olx.ba, vodećoj platformi za objavu oglasa o kupoprodaji.
 • Agencija je punopravna članica profesionalnog Udruženja učesnika u prometu nekretninama Bosne i Hercegovine (UPNBIH), kao i Udruženja eksperata iz oblasti nekretnina u Bosni i Hercegovini (BHPA).
 • Jedina smo agencija u Sarajevu čiji je agent član  Nacionalne asocijacije Realtora iz SAD, te ima zvanje REALTOR®.

Agencija se nalazi na više lokacija;

U Sarajevu  sa adresama: Grbavička 8b i Envera Šehovića 11 (ShowRoom)
Podružnicom u Istočnom Sarajevu, ulica Vuka Karadžića br.28/1

Ponosni smo na činjenicu da je prema novom Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina naša agencija prva upisana u registar posrednika Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 01/2022, dok je status agenta za posredovanje stekao naš Haris Kadić.

Pored toga, još jedanput sa velikim zadovoljstvom ističemo da smo odnedavno postali i prva agencija iz Federacije Bosne i Hercegovine čiji agent Hadis Kadić ima licencu za obavljanje poslova posredovanja na teritoriji Republike Srpske broj 14.06-320-897/21 od 12.11.2021.godine
Na ovaj način još jednom potvrđujemo svoju predanost profesionalnom poslovanju i pružanju najkvalitetnijih usluga u oblasti prodaje, kupovine, najma i otkupa nekretnina.
Ako želite da sarađujete sa najboljima u industriji nekretnina na našim prostorima – kontaktirajte nas.

HORIZONT APARTHOTEL JAHORINA

 • Investirajte u Horizont!


  Ovi apartmani ne nude samo dom, već i perspektivnu investiciju. S rastućim interesom za Jahorinu, imate priliku sudjelovati u dinamičnom tržištu nekretnina.

  Uživajte u luksuznom životnom stilu na Jahorini u našem jedinstvenom apart Hotelu Horizont! Sa završetkom planiranom sredinom 2024. godine, očekuje vas savršen spoj udobnosti i elegancije.

  Ovaj dragulj u izgradnji nudi vrhunske sadržaje poput bazena, wellness centra, sauna, restorana i ski rentala, sve na dohvat ruke. Sa stazom i šestosjedom Prača udaljenim samo 30 metara, ljubitelji skijanja će pronaći svoj raj.

  Pogled koji se pruža u nedogled s naših apartmana stvoriće nezaboravno iskustvo. Restoran s panoramskim prozorima omogućava jedinstvene trenutke uživanja u gastronomiji, dok će recepcija biti otvorena 365 dana godišnje, pružajući vam potpunu slobodu i udobnost.

  Kvalitet gradnje naših apartmana je vrhunski, nudeći sigurnu investiciju s garantiranim povratom. Veličine apartmana variraju od 25 do 66 m², s cijenama koje počinju od 3250 EUR plus PDV po m².

KONTAKT: +387 62 801 801

TREBEVIĆ RESIDENCE

 • Otkrijte vrhunski doživljaj života na Trebeviću kroz naš ekskluzivni projekat završenih i useljivih apartmana u prvoj apartmanskoj zgradi na Trebeviću.

  Zaronite u luksuzni svijet modernog dizajna, spektakularnog planinskog okruženja te vrhunskih sadržaja. Investirajte u jedinstveno iskustvo života i osigurajte svoje mjesto u oazi luksuza na Trebeviću.

  Naš ekskluzivni projekat nudi apartmane od 34 do 56 m². Cijene se kreću od 3600 do 4100 KM po m² sa PDV-om. 

KONTAKT: +387 62 851 851

TREBEVIĆ RESIDENCE PREMIUM

 • Doživite vrhunski život na Trebeviću s našim izuzetno oblikovanim apartmanima, koji se trenutno grade u objektu Trebevic Residence Premium.

Lokacija:
Zgrada se nalazi u Brusu, na Trebeviću, opština Istočni Stari Grad.
Nadmorska visina od 1150 metara pruža jedinstven doživljaj prirode.
15 minuta vožnje od centra grada, a 20 minuta od skijališta Jahorina.

Detalji apartmana:
Površina: 35 m² 37 m² i 51,20 m²
Struktura: Dvosobni i trosobni
Pogled: Otvoren
Orijentacija:

Sjeverozapad/prema Brusu
Jugoistok/prema vrhu Trebevića
Sprat: od 1 – 6

Unutarnji prostor apartmana:

Prostrani ulazni hodnik poziva vas u oazu udobnosti.
Dnevni boravak, obasjan prirodnom svjetlošću, stvara toplu atmosferu za opuštanje.
Kuhinja i trpezarija su pažljivo dizajnirane, pružajući funkcionalnost i estetiku.
U spavaćim sobama očekuje vas miran kutak za odmor.
Balkon, pristupačan iz svih prostorija, pruža osvježavajući prostor za opuštanje s pogledom na prirodu.

Kvalitetne karakteristike:
Električno grijanje na daljinsko upravljanje pruža optimalnu udobnost.
Smart ready apartmani omogućuju povezanost i moderni način života.
Vanjska PVC stolarija pridonosi energetskoj efikasnosti.
Unutarnja drvena stolarija dodaje toplinu prostoru.
Podovi obloženi parketom stvaraju elegantnu atmosferu.

Zajednički prostori:
Uređeni zajednički prostori pozivaju na druženje.
Lift u zgradi pridonosi praktičnosti.
Zgrada ima 6 spratova, parking mjesta u suterenu koja su na prodaju, vanjska parking mjesta za prodanu, a na prizemlju poslovne prostore.

Predvidjeni rok izgradnje 18 mjeseci.
Moguće je plaćanje u ratama prema fazama izgradnje!

Ovi apartmani ne predstavljaju samo dom, već i investiciju u životni stil. Postanite dijelom ekskluzivne zajednice na Trebeviću, gdje se luksuz susreće s prirodnim ljepotama. Kontaktirajte nas danas kako biste rezervirali svoj kutak u ovom jedinstvenom raju.

KONTAKT: +387 62 851 851

SNJEŽNA DOLINA JAHORINA

 • S ponosom predstavljamo projekat “faze 2” prodaje apartmana Snježna Dolina Jahorina. 

  U sklopu resorta Snježna Dolina u izgradnji imamo 454 apartmanske jedinice ukupne površine 16.491 m². Rasporedjene su u 6 lamela označenih L A1, LA2, LB, LC, LD, i LE.
  Studio apartmani od 22,81m² do 37,46m²
  Dvosobni apartmani od 26,59m² do 49,96m²
  Trosobni apartmani od 53,52m² do 67,85m²
  Snježna dolina je u prvoj fazi izgradnje 7 lamela ispunila očekivanja s aspekta rokova, kvalitete i infrastrukturnih projekata u i oko resorta. Sada ovaj projekat i ova priča nastavljaju dalje!
  Sadržaji poput bazena, wellnesa, fitnessa, poslovnih prostora različitih namjena, skijašnica, ski renta, dječijih igraonica, barova, restorana, gastro ponude, sala za sastanke i naravno neprikosnoveno preko 400 parking mjesta u podzemnoj garaži!
  Na 30 metara nova staza i šestosjed Trnovo

  Cijene u predprodaji od 2300 EUR plus PDV do 2650 EUR plus PDV za m².
  Rok završetka dvije godine, mogućnost plaćanja u ratama kako teče izgradnja ili preko banaka!
  Ekskluzivni zastupnici prodaje Stanpromet.ba agencija za nekretnine Sarajevo.

KONTAKT: +387 62 850 850

SKI CENTAR RAVNA PLANINA

Početna stanica gondole na ravnoj planini nalazi se na 900 metara nadmorske visine. Izlazna međustanica je smještena na 1.350 metara nadmorske visine. Planirana završna stanica gondole vas vozi do Jahorine, tačnije 1.550 metara nadmorske visine.
 
Ukupno trajanje panoramske vožnje za naše skijaše do Jahorine će biti cca 30 minuta, a dužina puta je 5,5 kilometara. Kapacitet kabine je 10 ljudi, što u konačnici znači 2.200 skijaša unutar jednog sata.
 
Ravna planina trenutno raspolaže sa ukupno 12,5 kilometara staze, dok je dužina glavne staze 1,4 kilometra.
 
Restoran Gondola broji 1.000, koliba Gondola broji 300 sjedećih mjesta, a kapacitet parkinga je za cca 1500 motornih vozila.
 
Ponuda karata za naše skijaše je bogata i šarolika, a vrijedi istaći da je cijena sezonske karte za noćno skijanje 300 KM.
 
Udaljenost Ravne planine je 20 km od Sarajeva, 200 km od Banjaluke, 290 km od Beograda, 130 km od Tuzle, 250 km od Splita.
 
Gastro ponuda u restoranu i kolibi Gondola je domaćinska i u skladu sa ambijentom, a doručak za četveročlanu porodicu će vas koštati cca 40 KM.

Zbog atraktivne lokacije i blizine sadržaja atraktivni kao investicija za iznajmljivanje u slučaju da kupac želi da se bavi izdavanjem apartmana gostima Ski Centar Ravna nudi kompletnu uslugu pri iznajmljivanju apartmana gostima i turistima a što podrazumijeva potpuni menadžment (reklamiranje, spremačica, čistačica, prijem gostiju u apartmane, ispraćanje, naplatu) i sve to po jedinstvenim uslovima i omogućiti jako brz i kvalitetan povrat ulaganja kroz odličan godišnji povrat investicije.

KONTAKT: +387 66 294 888

                    +387 62 801 801

APARTVILA JAHORINA

 • Prodaja apartmana u ApartVila Jahorina uz mogućnost kupovine GARAŽNOG MJESTA u sklopu objekta!

  Projektant:
  Objekat ApartVila Jahorina projektovao je naš dobro poznati arhitekta Zec.

  Lokacija:
  ApartVila Jahorina se nalazi na Jahorini, Obućina Bare. Okruženje je izgrađeno vikend objektima i objektima sa apartmanskim smještajem. U neposrednoj blizi objekta nalazi se SKI lift. Osim prirodnih ljepota kojima ova planina obiluje, postoji još jedan razlog zbog kog ćete joj se iznova vraćati. To je srdačnost domaćina koji je u ovim krajevima naglašen.
  Domaća atmosfera, pravi gastronomski raj će vam pružiti senzaciju istinskog odmora. Uzimajući u obzir da smo toliko srećni da u neposrednoj okolini imamo ovakvu planinu, to treba iskoristiti, naročito ukoliko se uzme u obzir odnos cijene i kvaliteta.
  Zbog zagarantovano najboljeg provoda na žičari i van nje, najčistijeg vazduha u regionu savjet je da krenete ka Jahorini i da se prepustite magiji koju pruža.

  Dispozicija:
  Ulaz u objekat je sa istočne strane i pristupa mu se sa javne površine, tj. parkinga. Suterenska etaža je otvorena prema zapadu. Spratnost objekta je suteren, prizemlje, prvi sprat, potkrovlje 1 i potkrovlje 2.
  Vertikalna komunikacija u objektu obezbijeđena je liftom kroz sve etaže i stepeništem od prizemne do zadnje etaže.
  Suterenska etaža je koncipirana tako da se zajedničkim prostorima (ostave skijaške opreme i komunikacija) može pristupiti liftom i direktno izvana, sa lokacije.

KONTAKT: +387 62 801 801

Leave a comment