Skip to content Skip to footer

Social Media Summit: Doživite snagu novih tehnologija i unaprijedite kreativne strategije

Otkrijte budućnost digitalnog marketinga na 3. Social Media Summitu koji se ove godine održava 29. maja u Hotelu Hills. Ovaj događaj predstavlja vrhunsku platformu za stručnjake iz oblasti društvenih medija i digitalnog marketinga u sklopu koje će podijeliti svoja znanja i istražiti najnovije trendove u industriji.

Social Media Summit će na jednom mjestu okupiti  govornike iz cijele regije, koji će dijeliti svoja iskustva i najbolje prakse u korištenju društvenih medija za poslovni uspjeh. Paneli i prezentacije će u svom fokusu imati inovativne strategije, govorit će se o unapređenju poslovanja na LinkedInu, novitetima u digitalnom marketingu i svemu onome što će oblikovati budućnost društvenih mreža!

Ključni govornici ovogodišnje konferencije upoznat će učesnike sa inovativnim pristupima u poslu, ali i tehnikama koje mogu primijeniti kako bi unaprijedili svoj rad i ostvarili uspjeh.

U sklopu programskog dijela kao i ranijih godina održat će se i ceremonija dodjele nagrada Digital Cup i Influencer Awards, gdje će se proslaviti najbolji u industriji. Priznanja će dobiti oni koji su svojim radom pomjerili granice, napravili iskorake, te brendove i usluge promovirali na najbolje moguće načine.

Ovo je prilika za razmjenu ideja, ali i povezivanje lidera u digitalnoj industriji, saopćio je organizator marketinška agencija Altermedia.

Pridružite nam se na trećem Social Media Summitu u Sarajevu i budite dio inspirativne priče o budućnosti društvenih medija i digitalnog marketinga. Bilo da ste stručnjak za digitalni marketing, influencer, ili samo strastveni korisnik društvenih mreža ovaj Summit je mjesto za vas!

Registracija je otvorena, a broj mjesta je ograničen. Za više informacija o programu i registraciji posjetite web stranicu www.socialmediasummit.ba. Vidimo se 29. maja u Hotelu Hills!

Leave a comment