Skip to content Skip to footer

Mostar Property Management: Vi odmarajte, mi radimo za vas

Želite li se ozbiljno baviti iznajmljivanjem smještaja u turističke svrhe? Ako je odgovor pozitivan i želite dodatno zaraditi od toga sigurno ste napravili istraživanje i zaključili da postoje dvije opcije upravljanja vašim smještajem za turistički najam.

Ako imate dovoljno slobodnog vremena i znanja možete samostalno raditi ovaj posao ili ga možete prepustiti profesionalcima. Za koju god se odlučite između ove dvije opcije, pitanje je tko će uložiti svoje vrijeme, trud, znanje, energiju i ostvariti veću dobit, odnosno izvući maksimum iz smještajnog objekta.

U slučaju da nemate dovoljno vremena ili znanja, na pravom ste mjestu. Mostar Property Management je profesionalna agencija za Menadžment Turističkog Smještaja u Bosni i Hercegovini i ispunjava očekivanja svojih klijenata, a u prilog tome govori sedam godina iskustva, povjerenje 100 stalnih klijenata, uz kontinuiran rast, te više od 10.000 zadovoljnih gostiju.

Najveća zajednica

Od početka bavljenja Menadžmentom Turističkog Smještaja 2016. godine, pa do danas testirali su, primijenili i usavršili poslovni model do najsitnijih detalja. Korištenjem usluga Mostar Property Menagementa, pridružiti ćete se jednoj od najvećih zajednica iznajmljivača smještaja u BiH.

Optimizirano online oglašavanje na svim glavnim online kanalima za bookiranje smještaja je prvi preduvjet maksimalnog prihoda pojedinog objekta. Jasno je da će s većim brojem booking kanala i vidljivost objekta biti veća te kako bi ispunili taj zadatak, objekti moraju imati konekciju sa softverskim modulom zvanim “Channel Manager”. Mostar Property Management koristi softver za upravljanje smještajnim jedinicama, integriranim “Channel Managerom” koji omogućuje prisutnost na svim vodećim kanalima kao što su Booking.com, Airbnb,  Expedia, Vrbo…

Ostvarivanje maksimalnog prihoda glavni je cilj svakog iznajmljivača. Pored optimalnog online oglašavanja potrebno se i aktivno baviti „Revenue menadžmentom“. Pitanje svih pitanja „Revenue Menadžmenta“ je: Koja je ispravna cijena u datom trenutku? Ne postoji fiksna cijena za neko razdoblje, jer cijena ovisi o odnosu ponude i potražnje u tom trenutku, popunjenosti perioda, udaljenosti do check in-a, vlastitoj i konkurentskoj booking dinamici, kao i cijenama rezervacija.

Vrlo je važno, i za Iznajmljivače i za Menadžere Smještaja, pružiti kvalitetnu komunikaciju gostima prije i poslije rezerviranja smještaja, pružajući im potpunu podršku sve do datuma odlaska, pogotovo ako se pojavi neki problem. Komunikacija s gostima je direktno povezana s recenzijama i nebrojeno puta je dokazano kako recenzije imaju direktnu vezu s prihodima. Mostar Property Management profesionalna komunikacija s gostima putem umjetne inteligencije, kao i Odjel korisničke podrške, dostupan je 365 dana u godini gostima i iznajmljivačima.

Tu su i administrativni poslovi koji znaju biti izuzetno zahtjevni. Imati objekte na više booking kanala traži automatizaciju, ali i administraciju koja će ih aktivirati i držati ažurnim sa svim pojedinostima objekta, cijenama itd. Korištenje softvera za upravljanje smještajnim jedinicama pruža sve informacije na jednom mjestu. Mostar Property Management pruža osobno vlasnikovo sučelje putem mobilne aplikacije i desktop verzije. Vlasnikovo sučelje sadrži sve detalje rezervacija, dolaske, kalendar, cijene, statistike, uz mogućnost da iznajmljivači samostalno ažuriraju (ne)raspoložive datume kao i da unose vlastite rezervacije.

Agencija Hit Booker

Među paketima usluga koje Mostar Property Management nudi možete izabrati Osnovni model pogodan za već postojeće iznajmljivače koji nisu zadovoljni brojem rezervacija, zatim Model u kojem Vi ne radite ništa, a pogodan je za sve one koji ne mogu, ne znaju ili se pak ne žele baviti iznajmljivanjem svoje nekretnine, te Kombinaciju ovih modela u kojima Mostar Property Management preuzima brigu o gostima, ali vlasnik nekretnine zadržava pravo na brigu o čišćenju jedinice i pranju posteljine.

Mostar Property Management posjeduje i agenciju Hit Booker koja nudi više od 30 luksuznih vila, te godišnje imaju više od 10.000 gostiju. Radeći direktno s vlasnicima vila, klijentima pružaju najbolju uslugu i najveću vrijednost. Sve vile su osobno provjerene, odabrane i fotografirane kako bi osigurali odgovarajući standard kao i tačne i ažurne opise na stranicama. Biraju samo najbolje vile, kao i najljubaznije vlasnike i domaćine. Strast prema ovom poslu tjera ih da gostima omoguće savršenu vilu s bazenom za opušten i bezbrižan odmor u Bosni i Hercegovini.

Rezervirajte privatnu vilu u Bosni i Hercegovini s agencijom Hit Booker i pobjegnite od modernog, stresnog ritma svakodnevnog života. Bilo da se radi o Radobolji, Neretvi, Buni ili Bunici sve rijeke u Mostaru i okolici odlikuju se prekrasnim krajolikom i klimom. Možete uživati ​​u hladu vrta, kupati se u bazenu, planirati nezaboravnu obiteljsku večeru, organizirati popodnevno roštiljanje.

Odlučite li odsjesti u Luxury Villa Verde i imate dovoljno hrabrosti, možete se okupati u hladnoj rijeci Buni koja se nalazi uz vilu.

Što je s opuštajućim odmorom s obitelji i prijateljima u jednoj od vila u Gnojnicama poput prelijepe Luxury villa Imperial – with the vineyard views? Gosti ove vile veći dio dana provode u bazenu i opuštaju se u jacuzziju pored bazena. Boravkom u vili gosti imaju potpunu privatnost, mir i tišinu.

Smještena na obali rijeke Bune u istoimenom naselju, vila Idila je idilično mjesto za obitelj i prijatelje. Smješten tik uz rijeku s otvorenim bazenom, prostranim dnevnim boravkom i prekrasnim vrtom nudi upravo ono što gostima treba – Idealna za odmor!

Svi znamo kako je teško imati savršenu ravnotežu između posla i života. Stoga vrijeme godišnjeg odmora postaje važnije nego ikad. Provedite kvalitetno vrijeme s onima koje najviše volite rezervirajući jednu od 40 luksuznih vila i kuća za odmor i uživajte u Hercegovini.

Mob +387-63-035-427

(Viber Wapp) Mob +385-91-570-0104

[email protected]

FB @mostarpropertymanagement

IG @mostarpropertymanagement