Skip to content Skip to footer

Mg Mivela voda uz 5. Banjalučki polumaraton

Brojni ljubitelji sporta su u nedjelju, 12. maja, tokom petog Banjalučkog polumaratona u okviru kojeg je bila i trka Mg Mivela Banjalučkih deset – 10 km, pokazali besprijekornu kondiciju i sportski duh. Glavni saveznik trkačima bila je negazirana Mg Mivela voda, koja im je osim hidratacije osigurala i neophodan unos magnezija tokom i nakon fizičke aktivnosti.

Bilo da je u pitanju trka od 10 km ili polumaraton, ovaj vid rekreacije iziskuje veliki napor, kada dolazi do pojačanog znojenja i gubitka tečnosti i elektrolita. Zbog toga je od velikog značaja da se tokom i nakon fizičke aktivnosti nadoknadi izgubljeno, a kada je magnezij u pitanju,  izuzetno praktičan način je redovan unos vode prirodno bogate magnezijem.

Magnezij je mineral koji je posebno važan za sve sportiste i rekreativce jer doprinosi pravilnom radu mišića, stvaranju energije, izgradnji proteina  i smanjenju umora i iscrpljenosti.

Rastvorljivi hidrogen-karbonatni oblik magnezija, koji se prirodno nalazi u Mg Mivela vodi, apsorbuje se u sistemu organa za varenje, bez laksativnog efekta i tijelo može da ga iskoristi za vitalne funkcije. Pijenje Mg Mivela vode tokom dana, uz neophodnu hidrataciju, sportistima i rekreativcima osigurava stabilno prisustvo magnezija u organizmu.

Zato svakoga dana daj svoj maksimum i u sportski ranac ubaci vodu bogatu magnezijem, jer NEKI MOGU SVE!

Leave a comment

0/100