Skip to content Skip to footer

JYSK proširio koncept “Uvijek niske cijene” na više od 1.000 artikala

Dok se sezona zimskih sniženja približila kraju, JYSK je u BiH uveo niske cijene za više od 1.000 artikala tokom cijele godine. Konceptom „Uvijek niske cijene“ ovaj danski maloprodajni lanac za uređenje doma garantira dugoročnu stabilnost cijena, umjesto sezonskih sniženja i promotivnih ponuda. Potrošači se tako ne moraju brinuti hoće li artikl koji im je potreban biti povoljniji ako čekaju nekoliko sedmica ili mjeseci.

Među više od 1.000 artikala, koji su prešli u ovaj novi JYSKov cjenovni status, nalaze se sve grupe proizvoda – od namještaja, tekstila, rasvjete, do dekoracija, opreme i dodataka za dom. Artikli koji imaju najbolje cijene po pojedinim grupama proizvoda imaju oznaku „Uvijek niska cijena“ i lako su prepoznatljivi u svim prodavnicama širom BiH, kao i na webshopu.

-Na ovaj potez smo se odlučili svjesni osjetljivosti kupaca na promjene cijena. Pažljivo smo odabrali širok izbor artikala sa svakodnevno niskom cijenom, bez da pri tome kompromitiramo kvalitetu. Svrha ovog koncepta cijena je zaštititi kupce od oscilacija cijena i olakšati im odabir. Jednostavno, kada kupac vidi oznaku „Uvijek niska cijena“ može biti siguran da je cijena uvijek tačna i da može kupiti proizvod po istoj cijeni u bilo koje vrijeme – pojašnjava Igor Opačić, JYSKov retail manager i član Uprave za BiH i Sloveniju.

Praksu „Uvijek niska cijena“ JYSK provodi već godinama, a sada se odlučio na implementaciju ovog popularnog koncepta na znatno većem broju artikala. U vrijeme inflacije, to će svakako dobro doći potrošačima širom BiH koji će od sada imati zagarantirano niske cijene, te će im omogućiti opremanje doma u trenutku kada im je to potrebno, bez čekanja na akcije.

Leave a comment