Skip to content Skip to footer

Zvanično otvoren prvi Fabrika Coffee Shop u Sarajevu

U srcu Baščaršije (Sarači 32) svoja vrata otvorio je prvi FABRIKA COFFEE Shop Sarajevo koji ovaj put svim Sarajlijama donosi premium domaći brend kafe vrhunskog kvaliteta a koji je kreiran s ciljem da svim pravim kafeljupcima pruži istinsko uživanje u najboljoj kafi.

Određeni broj zvanica, medija i veoma dragih gostiju jučer je imao priliku da degustira prvi put domaću kafu na pijesku a među njima je prvi bio Abmasador Bugarske u Sarajevu gosp. Kolev Nikolay i njegova supruga. Naše drage Sarajlije su također jućer imali priliku da probaju i vrhunske espresso blendove kao i da ponesu svoju omiljenu kafu sa sobom COFFE TO GO.

Fabrika Coffee je novi brend na našem tržištu koji svakom segmentu procesa proizvodnje pristupa s jednakom pažnjom i posvećenošću. Osoblje je obučeno i u toku je s najnovijim trendovima iz ove oblasti, te u proizvodnji koristi savremenu tehnologiju kojom ispituju kvalitet kafe u svim segmentima proizvodnje, od zelenog zrna, pa sve do pržene kafe u vlastitoj COFFEE laboratoriji.

Sve naše Sarajlije od sada imaju priliku u Fabrika Coffe Shopu kupovati veliki broj različitih espresso kafa, domaće kafe, kafe TO GO, kao i drugih toplih napitaka poput tople čokolade i čajeva a za vaše mališane u našoj ponudi pronaći ćete i svježe hladno cijeđene voćne sokove.

Kako je to jucer izgledalo i sta su sve prvi gosti imali priliku da probaju pogledajte u galeriji fotografija. Svakako prva jutarnja stanica neka vam bude prvi Fabrika Coffee Shop u Sarajevu, u srcu Baščaršije na adresi Sarači 32!