Skip to content Skip to footer

Veliko Dogs Trust druženje u Banjoj Luci

Fondacija Dog Trust organizira veliko druženje u Banjoj Luci. Na druženje su dobrodošli vlasnici i ljubitelji pasa, ljubimci koji bez stresa mogu podnijeti gužvu i koji vole druge pse i djecu, naši BFF-ovi iz regije Banja Luka, djeca, roditelji, nastavnici, i svi drugi prijatelji!

Druženje je također i prilika da najavimo gostovanje Dogs Trust Škole za pse u Banja Luci, od 8. maja do 6. juna na lokaciji Trive Amelice 3. Prijave su već otvorene na web stranici www.dogstrust.ba.

Učesnici događaja koji žele da dobiju priliku da osvoje glavne nagrade treba da podijele naš događaj na Facebooku i potvrde svoj dolazak.

Glavne nagrade su:

  • 12 vrijednih, korisnih, originalnih, rukotvorina za pse i vlasnike
  • 5 udobnih Dogs Trust kreveta za pse
  • 5 kvalitetnih podloga za zaštitu automobila

Dobitne nagrade će biti izvučene tokom događaja i uručene samo prisutnim dobitnicima.

Za naše BFF-ove koji samo treba da ponesu sa sobom svoju člansku karticu, pripremili smo  posebne poklon pakete, dok će vlasnici pasa imati priliku da od našeg stručnog trenera saznaju više o obuci pasa koja se provodi u Školi za pse.

Najmlađi posjetioci će moći sudjelovati u edukativno-zabavnoj radionici, a kući će otići sa zanimljivim i korisnim poklonima!

Druženje će biti održano u subotu, 8. aprila, na pješačkoj zoni Butterfly parka pored Narodnog pozorišta u Banja Luci, s početkom u 11.30 sati.