Skip to content Skip to footer

Svečano otvorenje Prodajnog objekta Amko komerca

Svečanim činom presjecanja vrpce od strane izvršnih direktora Amko komerca Mustafe Trle i Eldana Alete, otvorena je nova poslovnica Amko komerca na lokaciji Bulevar Stup.

Prodajni prostor sa površinom od 2000m2 je uređen tako da prati zahtjeve moderne arhitekture i savremene standarde trgovačkih lanaca.

-Ova poslovnica osim izuzetnog dizajna se može pohvaliti i raznovsrnim asortimanom proizvoda, a u sklopu trodnevne ceremonije proslave otvorenja prvih 100 kupaca će u petak i subotu imati mogućnost da osvoje i vrijedne poklon pakete. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da će sa otvorenjem ove poslovnice Amko komerc otvoriti još 50 radnih mjesta i time pomoći u daljnjem razvoju naše privrede. Pored poklon paketa našim kupcima smo pripremili i velika sniženja, pa pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže i svojim prisustvom uveličaju ovu ceremoniju. U nedjelju, 12.12.2021. godine, bit će upriličen i Family Day, gdje će mališani imati priliku uživati u face painting i maskotama – kazala je Irma Kustura, marketing manager Amko komerca.