Skip to content Skip to footer

Sarajevo: Počeo prvi Winter Time festival

Od petka, 6. decembra, mnogobrojni turisti i Sarajlije imaju priliku posjetiti prvu Kuću čokolade u regionu! Naime, na platou Skenderija će se do 8. januara 2020. odvijati do sada neviđena zimska priča, koja će svojim raznovrsnim sadržajem privući sve generacije.

Organizatori prvog „Winter Time festivala“ najavljaju prvi „indoor“ zimski događaj u regionu, najveće klizalište, svakodnevne svirke na live stageu, brojne zimske delicije…

-Prvi „Winter Time festival“ počeo je 6. decembra u 16 sati i to je datum kada počinje i prava zimska priča po kojoj će se pamtiti kraj 2019. godine. Pored velikog, svečano ukrašenog klizališta na samom platou Skenderija, u nekadašnjim prostorijama galerije ARS AEVI mnogobrojni posjetioci imat će priliku uživati u bogatom sadržaju na dva sprata – u Frozen šumi, kutku s kaminom i Djeda Mrazom, live stageom na kojem će nastupiti brojni popularni izvođači, a sve to ne može, naravno, proći bez ukusnim zimskih delicija, kuhanog vina, prazničnih slatkiša…U Fun zoni će zabavu pronaći svi uzrasti, a u kutku sa Djeda Mrazom ćemo naravno najviše obradovati naše najmlađe posjetioce. Ovo je, inače, prvi „indoor“ zimski festival u regionu ili bolje rečeno prvi događaj ovakve vrste koji će se odvijati u zatvorenom i zagrijanom prostoru i sve to na dva sprata. Naravno, kao i na svim prethodnim festivalima u organizaciji agencije “Pro Optimus“, tako će i na „Winter Time festivalu“ biti „Cashless Zona“, bezgotovinsko plaćanje, s kojim su naši sugrađani ali i turisti već dobro upoznati – najavila je Semina Muminović, PR festivala.