Skip to content Skip to footer

Radio M za svoj 32. rođendan slušaocima poklanja novi digitalni kanal

Najstariji privatni radio u BiH i regionu – Radio M, proširuje svoju mrežu.

Od 1990. godine smo sa vama, dijeleći najljepše i one nešto manje lijepe vijesti, uspomene i momente koji su obilježili vaša odrastanja, sazrijevanja i sada iznova na mlađe nastavljamo generacije prenosimo najljepše emocije i samo muziku za dobar osjećaj.

Zahvaljujući povjerenju i ljubavi koju su nam naši slušaoci nesebično davali od 1990. godine mi smo i dalje uz vas, ovaj put jači, hrabriji i odvažniji.  Upravo zbog toga na ovaj dan poklanjamo vam Radio M Love Music.

Novi digitalni kanal donosi vam najljepše ljubavne balade koje će vas svojim ritmovima i tekstovima ponijeti u one nezaboravne romantične trenutke i podsjetiti na dragu osobu, stare ljubavi ali i one sadašnje. Uz Radio M Love Music doživjet ćete posebnu ljubavnu čaroliju koja će u vama zasigurno probuditi najdublje emocije.

Posjetite www.radiom.ba i uživajte u najljepšim ljubavnim ritmovima uz Radio M Love Music. Podsjećamo vas i na dodatnih 6 kanala, Mplus radio, Radio M ExYu, Radio M Evergreen, Radio M Cafe, Radio M Gym i Radio M Narodna.

Radio M je prvi radio u BiH koji je kreirao mrežu digitalnih radio stanica nudeći slušaocima mogućnost izbora različitih muzičkih žanrova. Uz digitalne kanale imate mogućnost uživanja u muzici po vašem izboru bez reklama i to potpuno besplatno.

Dok uživate u live programu Radija M na našim frekvencijama (Sarajevo 98,7MHz, Zenica 89,8 MHz, Banja Luka 104,2MHz i Tuzla 106,3MHz, Mostar 96,8MHz, Bihać 103,3MHz i Tešanj 107,4MHz) ne zaboravite zapratite Radio M i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Za sve slušaoce koji žele zaviriti u naše prostorije i studio, tu je video live koji slušaocima nudi mogućnost da pojedine dijelove programa prate putem društvenih mreža i web portala www.radiom.ba.

Od 1990. godine i dalje uz vas prvi – Radio M