Skip to content Skip to footer

Novo ruho omiljenog President Labne namaza za zdrav i ukusan doručak

Inspirisan modernim, užurbanim načinom života Lactalis BH predstavlja manje pakovanje omiljenog sirnog namaza – President Labne 100 grama, praktično i savršeno rješenje za one koji biraju zdrav i ukusan doručak ili međuobrok.

Iako je uloga svakodnevnog konzumiranja doručka opštepoznata, u rasporedu prepunom obaveza svakoga dana nije ga teško propustiti. Brojna istraživanja dokazuju povezanost preskakanja doručka s razvojem brojnih nepovoljnih utjecaja na organizam poput pretilosti, kolesterola ili dijabetesa. Namaz President Labne u pakiranju od 100 grama jednostavan je za konzumaciju, a organizmu će osigurati zdrav obrok i potrebnu energiju.

Drugim riječima, uz od sada dostupna praktična pakovanja ukusnog namaza nema izgovora za preskakanje najvažnijeg obroka u danu.

-Razmišljajući o navikama naših potrošača željeli smo ponuditi proizvod koji će odgovoriti na izazove modernog vremena u kojem često nemamo vremena planirati važan obrok poput doručka. Zato novo pakovanje od 100 grama donosi jednostavnost upotrebe, ali i okus na koji su naši kupci navikli i koji vole – naglasio je Dino Bajrić, direktor marketinga Lactalis BH.

Zahvaljujući činjenici da je President Labne zdrava i nutritivno bogata namirnica koja sadrži visoke razine kalcija, bjelančevina, minerala i vitamina, da se može konzumirati kao samostalan obrok ili kao osnovni sastojak mnogih slatkih delicija te kao zamjena za vrhnje u tradicionalnim receptima, ovaj je sirni namaz poznat i dobro prihvaćen kod potrošača širom svijeta, a Lactalis BH prvi je na tržište plasirao svoju inačicu namaza.