Ljetni šoping & otvaranje nove prodavnice Casa Bianca BiH u Importanne centru

U srijedu, 08. juna godine Casa Bianca BiH otvara svoju novu prodavnicu u Importanne centru a za samo otvaranje pripremili su prigodne poklone i popuste tokom cijelog dana za sve posjetitelje njihove nove prodavnice. Casa Bianca je salon kućne dekoracije i namještaja. Posluje u okviru kompanije Interactiv doo i jedan je od lidera u oblasti opremanja i uređenja enterijera. Prateći svjetske trendove kao i potrebe domaćeg tržišta, CasaBianca ima jedan imperativ – biti korak ispred drugih kada je uređenje doma u pitanju.

Cilj naše kompanije je da pružimo svojim kupcima najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupovine. Sva snaga kompanije se usmjerava ka novim idejama i inovacijama kako bi na tržište donijeli i predstavili italijanske trendove. Naša pažnja je posebno usmjerena ka onima koji žive u skladu sa estetikom i ljepotom a poštujući pritom njihovu racionalnost i kvalitet.

Pored novog brenda koji se pridružio Importanne šoping centru ne propustite da iskoristite MID SEASON SALE sa popustima od 30 – 50 % na određene artikle u Carpisa & Carpisa GO prodavnicama. Penti BIH prodavnica vas čeka u novom ruhu sa najboljim ljetnim asortimanom do sada kao i posebnim akcijama tokom ljetne sezone.

Frizerland vas još uvijek može obradovati sa ponekom prigodnom akcijom s obzirom da slave svoj 21 rođendan! Prodavnice Lindex, Tiffany, UPIM, Blukids & Ulla Popken ovaj put vas čekaju sa novim kolekcijama za ljetnu sezonu i savršenim odjevnim kombinacijama kao i sa određenim popustima za članove kluba “MORE”! Svaka dama ovog ljeta može da zablista u našim KS Ekskluziv frizerskim salonima a one koje najviše vole pripreme za ljeto svoje vrijeme mogu provesti u kozmetičkom studiju SELAWY ili mogu uživati u savršenim pripremama za ljeto sa  Sunlight Beauty studio!

Posjetite još i naše brendove: KARE BIH, VICKO BIH, Inoma concept Store-u , La donna & Alex Max Gerry Weber, Margo BIH, Hello Baby, Inn sport, Watch Line, Top Shop, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo ,Juice & smoothies, Uni-Expert, Univerzalno.com, Konzum Importanne – galerija okusa i CM Cosmetic Market! Ukoliko ste u šoping krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu sve dok vi obavljate vaš šoping.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran “The Place”, Burgerija by Milkmann, “Marcaffe”, “Coffee 04” i “Caffe Ambienta”. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 potražite Autopraonicu Autoputzzer Inn i brigu o vašem ljubimcu prepustite njima.  Vaš Importanne centar – Centar modernog življenja!

Komentari