Skip to content Skip to footer

Iris Day Spa: Život nakon korone se polako nastavlja

Prijala bi vam masaža, kozmetički tretman, solarij, depilacija, LPG anticelulitni tretman za tijelo ili anti-age LPG tretman za lice?

Naručite naš poklon bon za sebe i sebi drage osobe. U Iris Day Spa centru postoji 10 soba, japansku saunu imamo jedini u regionu i namijenjena je samo za jednu osobu, naš jakuzzi sa svjetlosnom terapijom je takođe za jednu osobu.

Sve mjere zaštite pripremamo i vjerovali ili ne – masaža uljem je ugodna i sa rukavicama što ćemo praktikovati i kad se mjere ublaže. Iris Day Spa je zadržao sve radnike, čak su za dvije uposlenice produženi Ugovori o radu koji su istekli 1. aprila.

Razmišljamo pozitivno i sada Vas molimo da zamislimo jedan ponedjeljak kada počinjemo sa radom i počnemo dobijati rezervacije termina. Datum ćemo nadamo se uskoro znati.

Vas molimo da odaberete poklon bon od 50, 100 ili 150 KM i zatražite after corona termin, nakon čega ćemo Vam poslati elektronski poklon vaučer na ime koje želite.

Na ovaj način podržavate direktno opstanak male privrede, ulažete u sebe ili poklanjate dragoj osobi odmor za dušu  i tijelo nakon ovog velikog stresa za sve nas.

Za svaki vaučer u narednih 15 dana poklanjamo jedan besplatan tretman koji sami izvlačite iz naše korpice iznenađenja na recepciji po dolasku. Za više info o AFTER KORONA akciji kontaktirajte nas:

Iris Day Spa

+387 33 561 830
+387 60 341 8890