Skip to content Skip to footer

Druženje u povodu gostovanja Dogs Trust Škole za pse Banjoj Luci

Fondacija Dogs Trust BiH je u subotu, 8.4.2023. godine u Butterfly parku u Banja Luci organizovala veliko druženje sa vlasnicima i ljubiteljima pasa, Dogs Trust BFF-ovima iz grada i regije, djecom, roditeljima i drugim prijateljima.

Druženju su prisustvovali i predstavnici lokalnih vlasti Grada Banja Luka i partnerske organizacije Fondacije Dogs Trust, “Koliba”, koji su se obratili i pozdravili posjetioce.

U najavi petonedjeljnog gostovanja Dogs Trust Škole za pse Banja Luci planiranog od 8. maja do 6. juna 2023. godine, učesnici događaja su kroz prezentaciju i pokaznu vježbu psa Chase saznali o važnosti mentalne stimulacije ljubimaca i obuci pasa po principu pozitivne motivacije, dok su djeca kroz edukativno-zabavnu radionicu učila o tome kako da budu što bezbjednija u blizini pasa i u kontaktu s njima.

Na nagradnom izvlačenju podijeljeno je preko 20 vrijednih nagrada, a svi posjetioci, uključujući djecu, su pored lijepih uspomena, sa sobom ponijeli i korisne poklone.

Posebno zadovoljstvo članovima Dogs Trust tima bio je i  susret sa BFF-ovima iz Banja Luke, ljubiteljima pasa koji pomažu radu Fondacije Dogs Trust kroz širenje znanja o važnosti odgovornog držanja pasa sa svojom okolinom i prijateljima!

Prijave za Školu za pse u Banja Luci se, zbog popunjenosti, zatvaraju u utorak dok se prijatelji koji žele postati Dogs Trust BFF mogu prijaviti na https://dogstrust.notifikacija.com/bff/