Skip to content Skip to footer

CFMOTO u BiH predstavio nove modele kvadova

CFMOTO u Bosni i Hercegovini predstavio je novu generaciju svojih najpopularnijih ATV modela CForce X4 i CForce X5. Premijerom na Bjelašnici kompanija CFMOTO je zvanično uvela svoje najpopularnije ATV modele posljednje generacije, te ih predstavila medijima i klijentima na planinskom poligonu.

Marka CFMOTO postoji već 33 godine i broji više od 4.800 zaposlenih, dok je u Bosni i Hercegovini zastupa kompanija Guevara BH koja je osnova u Banjoj Luci 2011. godine.

Za ovu godinu CFMOTO u Bosni i Hercegovini ima za cilj prodaju oko 400 primjeraka vozila iz četiri različita segmenta, i to ATV, UTV i SSV vozila kao i motocikala.

Sa poboljšanjima u skoro svakom segmentu vozila, nova generacija CFORCE 450 i CFORCE 520 modela donosi još više mogućnosti u CFMOTO ATV segment.

Obogaćeni najnovijom tehnologijom novi CFORCE 450 i CFORCE 520 donose novosti koje im daju više korisnih performansi nego ikad prije. Oba modela imaju značajno manji radijus okretanja, jači ram, ali i ovjes koji ima veći hod i udobnost, dok su uz povećanu nosivost novi CFORCE 450 i CFORCE 520 spremni i za najteže zadatke, ali i za zabavu kada se posao završi.