Skip to content Skip to footer

Barcaffe u Sarajevu predstavio novi proizvod – Perfetto kapsule

Barcaffe je danas u restoranu „Druga kuća“ u Sarajevu, sa svojim brendovima Grand kafa i Barcaffe, organizovala druženje sa predstavnicima medija i tom prilikom predstavila svoj novi proizvod u kategoriji kafe– Barcaffe Perfetto kapsule – namijenjene istinskim ljubiteljima vrhunskog espressa.

„Ponosni smo što smo predstavili novi proizvod u našem asortimanu, koji je kreiran u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i idealan za sve vrhunske poznavaoce kafe koji uživaju u vrhunskoj šoljici svakoga dana. Barcaffe Perfetto kapsule predstavljaju kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i tradicije i istinske ljubavi prema kafi. Uz Barcaffe Perfetto kapsule moći ćete uživati u šoljici savršenog espressa kod kuće. Kompatibilne su i mogu se pripremati na svim Nascafe Dolce Gusto aparatima“, izjavio je Srđan Dabić, Brand Building Manager.

Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima.

Barcaffè Perfetto espresso mješavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namijenjena je svim strastvenim ljubiteljima espressa. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espresso sa puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu i Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije.

Njihova samozaštitna kapsula koja se pakuje u zaštićenoj atmosferi omogućuje da kafa sačuva svoju svježinu i ukus.

Kada jednom osjetite zavodljivu aromu Barcaffè Perfetto kapsula, znaćete da je pred vama nova dimenzija koja je više od kafe, stvorena za uživanje.