Skip to content Skip to footer

U Sarajevu nastupa velika svjetska zvijezda Tom Odell

Da li ste spremni za muzički događaj godine?! Za dan koji će se zauvijek urezati u vaše muzičke uspomene! Sutra u Sarajevu počinje spektakularni Garden of Dreams Festival 2023, prepoznatljiv po inovativnom konceptu i jedinstvenoj atmosferi.

Prvi dan festivala donosi nastup velike svjetske zvijezde – britanskog pjevača i tekstopisca, Toma Odella. Odell je vrhunski talent na svjetskoj muzičkoj sceni, dobitnik prestižne BRIT Critics’ Choice nagrade, koju su prije njega dobile samo veličine poput Adele i Florence and the Machine.

Njegov najpoznatiji hit “Another Love” postigao je ogromnu popularnost širom svijeta, skupivši preko 730 miliona pregleda na YouTube-u i preko milijardu streamova na Spotify-u. Prepoznatljiv po svojim emotivnim i snažnim nastupima, Tom Odell je magnet za publiku koji će vas oboriti s nogu svojim impresivnim talentom i harizmom.

Osim Toma Odella, prvi dan festivala donosi još mnogo toga. Naš lineup je impresivan koliko i glavna zvezda. Festival počinje od 16.00 sati uz RnB hitove Brown Sugara. Slijedi energični crnogorski hip-hop duo Who See, nakon kojeg nastupa istaknuti hrvatski reper Vojko V. Od 20.00 sati na scenu stupaju sarajevski Velahavle sa svojim unikatnim spojem elektronike, trip hopa i rocka, dok će beogradski rock sastav Artan Lili od 21.00 sata podići atmosferu svojim energičnim i emotivnim nastupom.

Ova muzička oaza otvara svoja vrata na impresivnoj OPEN AIR lokaciji u Kampusu Univerziteta u Sarajevu. Inovativan prostor, osmišljen je da osigura neprekidno uživanje u muzici. VIP partner festivala, NFT-TiX, omogućava ekskluzivni pristup VIP ulaznicama putem blockchain tehnologije. Ali požurite, broj VIP ulaznica je ograničen!

Ovo je vaš POSLJEDNJI POZIV! Posjetite www.gardenofdreams.ba/tickets i osigurajte svoju ulaznicu za najluđi ples i najglasnije snove. Uz Garden of Dreams – DREAM LOUDER!