Skip to content Skip to footer

U Konzumovoj nagradnoj igri Enis Halilović osvojio automobil Seat Arona

Izvlačenje dobitnika velike nagradne igre „U Konzum svrati i sa novim Seatom kući se vrati“ koja je završila 12. aprila, usljed aktuelnih mjera suzbijanja širenja korona virusa, te zabrane javnih okupljanja, ipak je održano u vrijeme kada je i planirano,  ali u upravnoj zgradi Konzuma umjesto u sarajevskom Importanne centru.

Regularnost izvlačenja je uz poštivanje svih mjera lične zaštite pratila tročlana komisija i notar, a svi zainteresovani mogli su uživo pratiti izvlačenje na Konzumovoj Facebook stranici.

Glavnu nagradu automobil Seat Arona osvojio je Enis Halilović iz Sarajeva, koji je tokom javnog izvlačenja telefonski kontaktiran i obaviješten o osvajanju automobila. Enis nije mogao sakriti oduševljenje, a kako kaže, kupovinu koja mu se do sada najviše isplatila i donijela mu novi automobil obavio je u Konzum prodavici u Wisa šoping centru u Sarajevu.

-Žao nam je jer su trenutne vanredne okolnosti djelomično utjecale i na sam tok nagradne igre kao i na izvlačenje koje nismo mogli organizovati na javnom mjestu, kao što je do sada uvijek bila naša praksa.  Ipak sretni smo da smo našli način da transparentno realizujemo izvlačenje i u ovim uslovima, te da su na kraju zadovoljni naši kupci koji su slali SMS poruke i učestvovali u nagradnoj igri – izavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketinga Konzuma.

Osim glavne nagrade automobila Seat Arona, Konzumovi kupci imali su priliku osvojiti i 95 drugih vrijednih nagrada. Obzirom da trenutno nije moguće  realizovati turistička putovanja, prvobitno planiranih 5 petodnevnih putovanja za dvoje u Istanbul avionom za prvomajske praznike su zamijenjeni sa 5 poklon vaučera za putovanje po želji u vrijednosti 1.400KM koje će dobitnici moći naknadno iskoristiti. Fond nagrada obuhvatao je još i 10 Elit LED 55“ televizora, 10 mobitela Samsung A40 te vrijedne vaučere za kupovinu u Konzumu.

-Iskoristio bih priliku da u ime kompanije Konzum čestitam svim dobitnicima nagrada, a posebno sretnom dobitniku automobila. Dodatno bih se još jednom zahvalio svim partnerima ovog projekta, a prije svega našim dobavljačima brendova Milka, Sara, Bambi, Jaffa, Banini, Sarajevsko, Simex i Ždrepčeva krv koji su dali svoj značajan doprinos u realizaciji ove nagradne igre, a čije proizvode naši kupci vrlo rado kupuju, te su tako imali i lakši put do osvajanja nagrada – dodao je Arnautović.

Dobitnici će o osvajanju nagrada biti obaviješteni putem SMS poruke, a njihova imena će biti objavljena u toku ove sedmice na Konzumovoj korporativnoj stranici www.konzum.co.ba.