Skip to content Skip to footer

Fast Lane – manje čekanja, više skijanja u Bjelašnici

Ljubitelji skijanja i snowboardanja u OC Bjelašnica od sada imaju priliku da u toku jednog dana naprave više spuštanja na olimpijskim stazama, jer više ne moraju čekati u redu za šestosjed. Novom uslugom Fast Lane, ZOI’84 i OC Bjelašnica obogaćuju svoju ponudu ove sezone, pružajući mogućnost brzog i jednostavnog prolaska do mjesta na šestosjedu, po uzoru na svjetska skijališta.

Kako bi se zadržala osnova funkcionalnost usluge, a to je brzi prolaz, dnevni broj korisnika je limitiran na 100. Pod krilaticom Manje čekanja, više skijanja, Fast Lane je tokom dvosedmične testne faze, koja je bila besplatna za sve korisnike, izazvao veliko interesovanje i pozitivne reakcije.

Cijena dnevne Fast Lane ski-karte za odrasle je 50 KM, za kategoriju teen (mlade od 12 do 18 godina) 45 KM, dok je dječija karta (djeca od 6 do 12 godina) 40 KM. Doplata za korištenje Fast Lane za skijaše sa sezonskom kartom iznosi 15 KM dnevno.

Kupovina ski-karata je moguća na prodajnom mjestu OC Bjelašnica na dan korištenja. Ski-kasa otvara se svaki dan u 08:15 sati, a preuzimanje karte je lično, dok rezervacije nisu moguće.