Sretni praznici u Importanne centru Sarajevo

Nakon 10-godišnje proslave, nekoliko dječijih događaja, fenomenalnih popusta i predstavljanja novih brandova vrijeme je da Vas Improtanne centar pozove da slavimo zajedno predstojeće praznike. Tokom cijelog mjeseca Decembra gotovo da nećete moći odoljeti posjeti našeg centra iako su uslovi šoping kupovine ograničeni za sve posjetitelje će biti obezbjeđena kontrolisana kupovina sa mnogo dobrih ponuda kao i svih uslova zaštite za vrijeme panedmije.

Za početak mjeseca decembra pozivamo Vas da posjetite novi, preuređeni, ljepši i potpuniji CM u suterenu Importanne centra u Sarajevu. Svečanost otvorenja je u Srijedu, 09.12.2020 od 09:00 h gdje će Vas čekati puno lijepih iznenađenja, popusta, promocija kao i poklona za sve kupce!!! Svi ste pozvani, al još jednom napominjemo da nosite svoje maske, držite distance kao i da redovno dezinfikujete svoje ruke.

Posebnost CM poslovnice u Improtanne centru je CM Prestige Parfumerija u kojoj Vas čekaju omiljeni selektivni parfemski, dekorativni i preparativni brendovi. Također, imat ćete priliku potražiti i kutak zdravlja CM Pharm, jer baš ove zime želimo da budete zdravi i jaki. Stoga, svi ste pozvani na cjelodnevnu kupovinu a za vase zaštitne maske će se pobrinuti i Maskomat uređaji koji se nalaze na -1/Sutren Importanne centra gdje ćete imat priliku da po veoma povoljnim cijenama kupite svoje maske te da se u ostatku kupovine osjećate sigurno i zaštićeno.

Kako stara poslovnica Cm-a u novom ruhu nije sve što smo spremili za početak ne zaboravite tokom cjelom mjeseca Decembra pogledati i posebne ponude CARPISA torbi koji su za Vas ovaj put pripremili fantastičnu ponudu 3 za cijenu 2, stoga požurite …. Vaša i naša INOMA parfumerija će Vas svakog dana obradovati sa nečim posebnim kao i mnogobrojnim novitetima. Da bi vaša kosa uvijek bila njegovana i lijepa ne zaboravite da novotvorena prodavnica FRIZERLAND-a na 270 m2 ima nevjerovatan asortiman proizvoda za profesionalne frizere kao i za svakog ko ih posjeti… stoga uživajte u kupovini kod njih, otkrijte čarolije mnogih svjetskih brandova koje Frizerland zastupa.

Brendovi Blukids Sarajevo, Tiffany – uvijek ispred, Penti BIH i Lindex Bosna i Hercegovina su spremili veoma bogate i atratktivne ponude za Vas i vaše mališane kao I mogućnost On-line kupovine! Sve poslovne dame će moći pronaći do sada najbolju i najveću ponudu jakni, kaputa, suknji, poslovne odjeće i mnogih modnih detalja u poslovnici La Donna & Alex. Max & Gerry Weber dok će se ULLA POPKEN pobrinuti da moda za punije uvijek bude prioritet za brojeve 42 +.

Tu su još novootvorene prodavnice kožnih torbi i akseosoara MANUAL CO /ELEGANT NO1 U SARAJEVU, dok će se 5TH AVENUE pobrinuti da kod njih pronađete najbolje zimske jakne sa prirodnim krznom branda Flo&Clo a vaš INN SPORT će Vas obradovati sa popustima do 80% na pojedine artikle sportske obuće! Multibrand concept store COCHE BOX Vam je omogućio da po najpovoljnijim cijenama pronađete najpoznatije američke brandove a butik MARGO Vam nudi posebnu ponudu stilskih i dizajnerskih komada odjeće.

Neizostavni CESARS Importanne će Vam predstaviti novu liniju odjela i casual odjeće za vaše muškarce dok vaši mališani budu svoje vrijeme provodili u PIN PON KIDS dječijoj igraonici. Sve to ne bi bilo tako šavršeno da još ne morate pogledati svakodnevne ponude WATCH LINE-a, kao i da u UNIPAN d.o.o parketima ne potražite trenutne akcije parketa koji su idealni za uređenje vašeg doma dok će KARE namještaj da Vas svakog dana obraduje sa svojom fenomenalnom ponudom! VICKO BIH će se pobrinuti da svaki kutakt vašeg doma bude upotpunjen proizvodima koji Vam trebaju.

Svakako u TOPSHOP prodavnici ne propustite ove zime savršene ponude DORMEO seta toplih zagrljaja a u JUICE&SMOOTHIES baru ojačajte svoj imunitet uz svježe i odmah spremljene sokove. U MUSCLE FREAK prodavnici pronađite mnogobrojne suplemente za zdrav i efikasan trening.

Prodavnice KONZUM marketa svkodnevno čekaju na Vas sa svojom veoma bogatom ponudom, a APOTEKE SARAJEVO sa raznovrsnom ponudom lijekova I farmaceutskih proizvoda. Prodavnica Alp Outdoor Shop-a će Vam ove zime obezbjediti najbolju ponudu sportsko-alpinističke opreme dok će se UNIVERZALO.com I UNI-EXPERT pobrinuti da kod njih pronađete najpovoljniju ponudu telefona I IT opreme.

Sve za ljepotu žene pružit će Vam brandovi kozmetičkog studija SELAWY, a Frizerski saloni KS-a će se pobrinuti da svakog dana imate svoj termin, svoje vrijeme i frizuru kakvu vi želite dok će SOLARIJ SUNLIGHT svakog dana omogučiti da bezbrižno i sigurno dođete do željene boje i tena.

Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKAMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, SULTAN¨S BAR I Caffe Ambient-a svakog dana čeka na Vas! Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake Subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkog automobila 9,00 KM, stoga iskoristite je kao i novo radno vrijeme Nedjeljom od 10:00 do 16:30 h!

Još jednom želimo Vam sretne praznike!!!
Vaš Improtanne centar – Centar modernog življenja

Komentari