Sarajevo: Predstavljena nova Galaxy S10 linija pametnih telefona

Nakon tačno deset godina od lansiranja prve Galaxy S serije, kompanija Samsung Electronics premijerno je u Bosni i Hercegovini predstavila novu liniju vrhunskih pametnih telefona – Galaxy S10. Brojni gosti su danas u Clubu 1 u Sarajevu, imali mogućnost iz prve ruke saznati, ali i uvjeriti se, da tri jedistvena uređaja – Galaxy S10, S10+ i S10e, donose najnovije inovacije u ekranu, kameri i performansama.

Nova Galaxy S10 linija, koju čine najmodernija i najnaprednija rješenja kompanije Samsung Electronics, osmišljena je da zadovolji specifične potrebe današnjeg tržišta pametnih telefona. Svaki od ova tri uređaja pruža neponovljivo korisničko iskustvo. Uz potpuno novi Dynamic AMOLED ekran, kameru koja nudi ultra široki objektiv s vidnim poljem od 123 stepena, inteligentne performanse te reverzibilno bežično punjenje, linija Galaxy S10 korisnicima nudi više izbora i postavlja nove standarde za pametne telefone.

Damir Uzunović, voditelj prodaje u odjelu telekomunikacija kompanije Samsung za BiH, izjavio je da je serija S oduvijek bila sinonim za inovacije koje korisnicima pružaju nevjerovatno iskustvo.

-Sva tri uređaja iz najnovije Galaxy S linije, napravljena su prema željama naših korisnika. Galaxy S10 dizajniran je za korisnike koji žele vrhunski pametni telefon sa snažnim performansama, a za one koji traže moćan uređaj, tu je Galaxy S10+ koji podiže sve specifikacije na viši nivo, uključujući ekran, kameru i performanse. Galaxy S10e izgrađen je za korisnike koji žele premium mogućnosti u kompaktnom uređaju na ravnom ekran – rekao je Uzunović.

Od vrhunskog hardvera i softvera koji se temelje na strojnom učenju, potpuno novih mogućnosti poput reverzibilnog bežičnog punjenja do poboljšanja performansi umjetne inteligencije i inteligentnog Wi-Fi-a, Galaxy S10 je Samsungov najinovativniji uređaj. Kao prvi pametni telefon sa HDR10+ certifikatom, njegov ekran isporučuje živopisan digitalni sadržaj koji sa dinamičkim mapiranjem tona širi raspon boja za sjajnu i realnu sliku, a jedinstveni Infinity-O zaslon sadrži niz senzora i tehnologiju kamere tako da korisnici mogu maksimalno iskoristiti ekran bez ometanja.

Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e na bh. tržištu će biti dostupni od sutra, 8. marta na odabranim tržištima. Cijena počinje od 1.499 KM Galaxy S10e,  1.799 KM za Galaxy S10 i 1,999 KM za Galaxy S10+. Prednarudžbe za Galaxy S10, Galaxy S10+ i Galaxy S10e započele su 21. februara, a svi korisnici koji unaprijed naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+ dobit će na poklon nove Samsung Galaxy Buds bežične slušalice.

Komentari