Sarajevo: Drugi Kids Fashion Days u Importanne centru

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na 2. po redu KIDS FASHION DAYS koji radi modna Agencija NOVA MAS na čijem je ćelu gosp. Alma Musilović . U suradnji sa mnogim prijateljima kao što su Dječiji hor Princess krofne, plesne grupe i mnoge animatorske grupe u nedjelju 28.02.2021. godine u našem i Vašem Importanne centru na etaži -1/suteren a usklopu kampanje LJUBAVNA ŠOPING GROZNICA očekuju Vas: modne revije brendova LINDEX, BLUKIDS Sarajevo, INN SPORT I FRIZERLAND, mnogo dobre zabave za vaše mališane kao i veoma puno poklona iznenađenja za sve koji nas posjete.

Stoga pozivamo sve roditelje, mame & tate, tetke, rođake i rodice da u Nedjelju u 14:00 h đođu u Importanne centar i podrže sve naše učesnike uz poštivanje svih epidemiloških mjera a sa strane organizatora i šoping centra poručuju da prostora dovoljno ima i za najveće distance kao i svih sredstava za zaštitu.

Kako je ovo drugi KIDS FASHION DAYS po redu u Importanne centru uskoro najavljujemo i dugoročnu i tradiocionalnu poslovnu suradnju sa ekskluzivnom marketing agencijom Importanne centra te želimo napomenuti da je KIDS FASHION DAYS jedinstveni projekat marketing Agencije WE & modne agencije NOVA MAS koji radimo zajedno a isključivo za Importanne centar Sarajevo.

Stoga vas očekujemo ponovo 08.03.2021 godine na trećem po redu KIDS FASHION DAYS koji opet radimo zajedno ali naravno sa drugom temom i dosta drugačijim sadržajem.

Čekamo Vas u Nedjelju (28.02.2021. god u 14:00 h) u Importanne centru/ -1/suteren
Zatvorimo zajedno “Ljubavnu šoping groznicu” u Importanne centru

Komentari