Skip to content Skip to footer

Pogledajte video spotove nakon kojih ćete poželjeti posjetiti Sarajevo

Turistička zajednica Kantona Sarajevo, u cilju promocije Sarajeva kao turističke destinacije koja je idealan izbor u bilo koje vrijeme i smanjenja sezonalnosti turističkih posjeta, predstavila je jedinstven projekat koji se sastoji od četiri konceptualno povezana promotivna turistička video spota vrhunske produkcije.

Pod sloganom “Visit Sarajevo to be happy”, predstavljene su prirodne ljepote i kulturno-historijske znamenitosti Sarajeva kroz četiri godišnja doba.

“Kroz moderne pristupe u skladu sa svjetskim trendovima u turizmu i kvalitetnu video produkciju, želimo turistima približiti destinaciju Sarajevo i pokazati im koliko je različitih mogućnosti koje Sarajevo nudi za ispunjen i kvalitetan boravak i nezaboravno iskustvo. U Sarajevu podjednako možete uživati tokom cijele godine”, poručuju iz Turističke zajednice Kantona Sarajevo.

Sigurni smo da ćete nakon ovog spota poželjeti ove zime posjetiti Sarajevo!

Visit Sarajevo to be happy – Winter

A da je svako godišnje doba idealno za uživanje u našem gradu, pokazuju kadrovi Sarajeva snimljeni u proljeće i ljeto.

Četvrti spot, koji će približiti turističku ponudu i ljepote Sarajeva u toploj jesenjoj atmosferi, trenutno je u završnoj fazi pripreme.

Kroz četiri spota koji će se moći gledati odvojeno bez da se izgubi smisao, ali i zajedno jer čine jednu cjelinu, Turistička zajednica KS napravila je iskorak u pristupu video produkciji i inovativnim promotivnim kampanjama.

Muzika za spotove je namjenski rađena, a autor je nagrađivani kompozitor Adnan Zilić.

Visit Sarajevo to be happy!