Skip to content Skip to footer

OMRO, ključ za moguća ulaganja

U bh. građevinarstvu pojačan je interes za građenje o čemu svjedoči povećani broj izdatih građevinskih dozvola. Podaci Agencije za statitiku BiH pokazuju da prednjače dozvole za građenje stanova, kojih je u istom periodu izdato više za 13,7 posto.

Najveći broj odobrenih dozvola za gradnju odnosi se na novogradnju, 326, od čega 268 na objekte visokogradnje, a 58 na objekte niskogradnje.

Ako ste zainteresirani za bilo kakve investicije u građevinarstvu, a potrebni su vam savjeti profesionalaca iz oblasti nekretnina onda je kompanija OMRO d.o.o. Sarajevo pravi izbor za vas.

Kompanija je osnovana u januaru 2018. godine i bavi se istraživanjima tržišta kako bi pronašli najbolje i najpovoljnije projekte, provodi studije o optimalnom korištenju nekretnina, te promocijom i prodajom nekretnina.

Također, kompanija pruža usluge poslovnog savjetovanja, upravljanjima projektima, te prezentacijama i procjenama mogućih ulaganja.

Njihova misija je biti jedna od najboljih kompanija u oblasti poslovnog savjetovanja i ulaganja u nekretnine, te postizanja punog povjerenja klijenata.

-Dobri odnosi čine da se osjećate kao pravi partner svom klijentu. Oni vam vjeruju i slušaju vas, a vi se osjećate dobro zbog posla koji obavljate za njih. Kao rezultat toga, vaš odnos se gradi i širi, bilo dugovječnošću, dodatnim projektima ili poslovanjem ili najvećim komplimentom – preporukama drugim klijentima – kaže Omarah Alharaki, direktor kompanije OMRO.

Prema njegovim riječima, kompanija OMRO čini sve kako bi svojim klijentima omogućila razvoj poslovanja kroz inovativne ideje i kvalitetne usluge. Također, njihov profesionalni tim snima u uređuje video sadržaje za svoje klijente, a sve njihove radove možete pronaći na youtube kanalu OMRO_BOSNIA.

-Nastojimo klijentima pomoći pri osnivanju kompanije, planiranju i rješavanju problema, te pomažemo klijentima da razviju poslovne vještine i znanja u Bosni i Hercegovini kako bi odredili koje poslovne tehnike koristiti i kako ih koristiti za uspješno poslovanje u BiH – poručuje on.

Kompanija OMRO sarađuje s turističkim agencijama kako bi pozvala privrednike iz svijeta, da se uvjere u ljepote Bosne i Hercegovine, investiraju u našoj zemlji, imaju koristi od poslovanja u BiH, ali i uživaju u ljepotama.

Jedan od velikih projekata kompanije OMRO vezan je za Nišiće i istraživanje ovog kraja koji je postao vrlo popularan i prepoznatljiv njihovim klijentima.

OMRO nastoji upravljati vlasništvom svojih kupaca prema njihovim željama na jednoj naučnoj osnovi angažirajući kvalificirani tim koji kupcu pruža visok nivo usluga koji osigurava povjerenje i spokoj za njihovu imovinu i nekretnine.