Skip to content Skip to footer

Olympic Oasis Jahorina, doživite nezaboravne trenutke

Zamislite da se nalazite udobnoj i toploj planinskoj vili, okruženi dragim ljudima, dok napolju pada snijeg, a vatra pucketa u kaminu. Zimska idila kakvu smo makar jednom u životu svi poželjeli doživjeti. E, ovakve romantične trenutke možete doživjeti u resortu Olympic Oasis Jahorina.

U prekrasnom prirodnom ambijentu olimpijske ljepotica Jahorine, na lokalitetu Dvorišta, nalazi se Olympic Oasis. Okružen gustom borovom šumom i čistim zrakom, kompleks odiše mirnoćom, a četiri vile ovog resorta sadrže sve što je potrebno za ugodan odmor.

Originalan dizajn, visoki kvalitet i moderni, prirodni detalji tvore opuštenu i toplu atmosferu u kojoj ćete doživjeti nezaboravne trenutke. Svaka vila sadrži vrhunski opremljenu kuhinju, po dvije kupaonice, šest do osam kreveta u udobnim sobama, prostranu terasu, saunu, te prijatan i prostran dnevni boravak.

-Sezona skijanja otvorena je na Jahorini i prvi gosti počeli su pristizati na olimpijsku ljepoticu. Kompleks Olympic Oasis trenutno u funkciji ima četiri vile koje našim gostima pružaju apsolutno sve što im je potrebno za nezaboravan odmor – kaže nam Ivan Kantolić iz Olympic Oasis Jahorina.

Koliko se trude da svojim gostima ništa ne fali, te da se osjećaju kao kod kuće, govori i podatak da za svoje goste imaju organiziran prijevoz do centra Jahorine, odnosno do skijaških staza.

-Svaka vila ima parking prostor za naše goste, a skijaške staze nalaze se 10-ak minuta od Dvorišta. Ne želimo naše goste izlagati dodatnom trošku i nervozi prilikom traženja parkinga u centru Jahorine, već ćemo za njih organizirati besplatan prijevoz i ski-passove, a svoje automobile slobodno mogu ostaviti na parkingu ispred naših vila – kaže Ivan.

Naglašava da su veliki planovi ispred njih, te da nastavljaju širenje kompleksa, kao i novih sadržaja.

-Cilj nam je proširiti kompleks s dodatnih osam vila, te hotelom koji će imati sve ono što jedan moderan hotel sadrži kao što su sauna, spa centar, teretana, sadržaji za djecu… – poručuje Ivan.

Naglašava da je Jahorina postala turistička destinacija idealna za odmor tokom cijele godine, a to je pokazala već ovog ljeta kada je zabilježen ogroman priliv turista.

-I naši planovi idu u tom smjeru. Sadržaje u kompleksu Olympic Oasis Jahorina prilagodit ćemo i za ljetni turizam i ponudu dodatno obogatit, prije svega tu mislim na vožnju biciklima i kvadovima, a kasnije i dodatnim aktivnostima koje će biti iznenađenje za naše posjetitelje i goste. Sve u svemu, bit će puno razloga da nas posjetite i osigurate sebi idealan odmor u našem kompleksu – naglašava Ivan na kraju razgovora.