Skip to content Skip to footer

Naselje Vrtovi Riverine Ilidža: Pronađite savršeni dom u stambenom objektu Vila Mak

Stambeni objekat Vila Mak je novi, moderno dizajnirani, objekat koji se nalazi u sklopu kompleksa Vrtovi Riverine na Ilidži. Naselje je bogato oazom mira koju upotpunjuju zelene površine zajedno sa sadržajima koji su idealno mjesto za odmor, zabavu i rekreaciju. Vila Mak sadrži 60 stambenih jedinica, gdje se vodilo računa o njihovoj funkcionalnosti i estetici.

Površine stanova su od 35 do 76 metara kvadratnih, a omiljeni tipovi stanova u objektu Vila Mak su stanovi s dvije spavaće sobe koji pored kupatila sadrže dodatni wc, kao i vešeraj. Nalaze se u vertikali od prizemlja do sedmog sprata.

Dodatni wc

Stan sa dvije spavaće sobe je omiljeni među kupcima, kako za porodice, tako i za studente i samce. Zašto je kupovina ovakvog tipa stana interesantna kupcima?

U samo 57 metara kvadratnih na raspolaganju su dnevni boravak, prostor za kuhinju i trpezariju, dvije spavaće sobe, kupatilo, wc, vešeraj, balkon i hodnik. U degažmanu se nalazi prostor namjenjen za plakar koji može služiti kao cipelar i vješalica za jakne.

U dnevnom boravku koji sadrži dekorativnu led rasvjetu i klima jedinicu marke Panasonic, ima dovoljno prostora za komforan ugođaj. Ekonomičnost prostorije kupcu omogućava izbor za trpezariju ili produženu kuhinju sa šankom.

U vešeraju se nalazi plinski bojler marke Bosch, umivaonik, kao i priključci za ostalu neophodnu tehniku. Ugradnjom polica koje mogu biti znatno korisne, dodatno se može iskoristiti prostor.

Moderan stil kupatila je još jedna od osobina ovog tipa stana. Ali to nije jedino! U stanu se nalazi i dodatni wc! Da li će biti namjenjen za goste ili djecu, nije važno, ali ono što je sigurno je da neće biti žurbe dok se koristi jedna prostorija, jer je omogućena i druga.

Fitness prostorija

Kroz visoke klizne portale, izlazi se na balkon stana. Prirodno okruženje, bez buke i gužve može dovesti u dilemu da li da se uživa na balkonu uz knjigu ili da se ode na sedmi sprat zgrade i iskoristi roštilj na krovnoj terasi opremljenoj sjedećim garniturama.

Ukoliko se neko odluči sjediti na krovnoj terasi uz kafu i čitanje novosti na portalima, svakako da će naići na neki članak o važnosti zdravog načina života. Stoga je za sve kupce na sedmom spratu zgrade omogućeno korištenje klimatizirane fitness prostorije s modernim spravama za vježbanje, i to potpuno besplatno!

Ispred zgrade ima dovoljno parking mjesta, kako za stanare, tako i za njihove goste, a djeca mogu svakodnevno uživati u parku. Zgrada sadrži sigurnosne kamere, platformu za invalide, lift, kao i siguran ulaz praćen sistemom kartica koje otvaraju ulazna vrata, vrata fitness prostorije i krovne terase. U suterenu se nalaze garažna mjesta, koja su na prodaju.