Kids Fashin Days u Importanne centru povodom obilježevanja 10 godina s Vama

Importanne centar ove godine slavi 10 godina sa Vama! Povodom proslave desetogodišnjice Importanne centar je za mjesec Oktobar pripremio mnogo zabave, posebnih ponuda, kao i mnoštvo događaja za vas i vaše mališane. Ovaj put želimo Vas sve pozvati da nam se pridružite na prvom događaju KIDS FASHION DAYS koji će se održati  u Subotu 10.10.2020.god od 14:00 do 16:00 h u Centralnom holu Importanne centra!

KIDS FASHION DAYS za Vas su spremili mali i veliki manekeni modne agencije Nova Mas koju predvodi Alma Musilović a za veoma bogat program i sadržaj pobrinut će se posebno brandovi: Blukids Sarajevo, Tiffany – uvijek ispred, Frizerski saloni KS, Frizerland Sarajevo, Penti BIH, Carpisa Sarajevo i Lindex Bosna I Hercegovina! Na Kids Fashion days vas očekuje i mini Fashion Show branda Frizerland koju izvode mali manekeni Nova Mas agencije.

Za ostatak bogatog programa pobrinuti će se dječiji Hor Princess Krofne kao i plesna grupa UP. Mino svega navedenog neki od naših brandova su pripremili I posebne ponude za kupovinu kao i veoma veliki broj pogodnosti na taj dan. Sve to uz strogo poštivanje epidemioloških mjera!

Nakon dobre zabave i proslave nemojte zaboraviti da posjetite novootvorene prodavnice kožnih torbi i akseosoara MANUAL CO /ELEGANT NO1 U SARAJEVU, FRIZERLAND Sarajevo koji su spremili posebnu katalošku ponudu pod nazivom “Jesenje šniženje za bolje raspoloženje” stoga uživajte u kupovini kod nas jer će Vas u INN SPORT prodavnicama sportske obuće dočekati naveći izbor novih modela za Jesen/Zima 2020 god.

Za vaše mališane će se pobrinuti dječija Igraonica PIN PON KIDS koja je spremila veoma mnogo zabave dok vi obavaljate vašu kupovinu kao i posebne rođendanske pakete. Kako dječiji asortiman nije sve što ove jeseni Importanne centar može da ponudi u prodavnicama: GERRY WEBER, 5th AVENUE, ULLA POPKEN, COCHE BOX, TIFFANY, BUTIK LILA možete pronaći bogatu ponudu poslovnih i svečanih odjevnih jesenih I zimskih kombinacija.

INOMA parfumerije će Vas svakako obradovati sa novom kolekcijom parfema a FRIZERSKI SALONI KS će se pobrinuti da ove Jeseni vasa kosa sluša Vas a ne vi nju!  WATCH LINE je pripremio novu ponudu satova kao I posebne popuste do 50%, dok ALPINA FASHION BIH sprema mnoštvo noviteta kako bi vaši stopala ostala suha u predstojećim kišnim danima.

Ukoliko želite kvalitetno odjelo, košulju  ili pak casual kombinaciju po povoljnoj cijeni ovaj put sa nevjerovatnim popustima do 60% vas čeka kompletna ponuda u CESARS Importanne Sarajevo! Najbogatiju ponudu namještaja i kučnog stilskog uređenja potražite u KARE Sarajevo!  Jako veliki broj posebnih ponuda i akcijskih proizvoda možete pronaći u: UNIVERZALNO, UNI-EXPERT, ALP OUTDOOR SHOP, CM-COSMETIC MARKET, MUSCLE FREAK, APOTEKE SARAJEVO, KONZUM BIH, JUICE&SMOOTHIES, VICKO BIH, TOP SHOP, kao i mnogobrojne brandove za uređenje i ljepotu žene kao što su: KOZMETIČKI STUDIO SELAWY, SOLARIJ SUNLIGHT.

Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: MILKAMAN HOUSE, MARCAFFE, NEWS BAR, SULTAN¨S BAR I Caffe Ambient-a svakog dana čeka na Vas! Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake Subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkog automobile 9,00 KM, stoga iskoristite je!

Komentari