Importanne centar ove godine slavi 10 godina sa Vama!

Povodom proslave desetogodišnjice Importanne centar je za mjesec oktobar pripremio mnogo zabave, posebnih ponuda, kao i mnoštvo događaja za vas i vaše mališane.

Nakon uspješno realizovanog projekta KIDS FASHION DAYS održanog u Importanne centru 10.10.2020. godine gdje ste imali priliku da pogledate modne revije brandova: Blukids, Tiffany, Penti BIH, Frizerski saloni KS, Frizerland Sarajevo, Carpisa i Lindex u organizaciji Agencije WE i modne agencije Nova Mas, kao i da uživate sa našim gostima Princess krofne i plesnom grupom UP ovaj put Vam spremamo sasvim nešto novo i jedinstveno.

Ovog vikenda želimo Vas pozvati na jedinstveni događaj u Importanne centru »KIDS SOCCER DAYS«. Organizovani fudbalski turniri se rade u suradnji sa Fudbalskom školom SPARTA. Prvi fudbalski turniri će se održati 17 i 31.10.2020. godine u trajanju od 7 h, sa vrlo jedinstvenim konceptom: svaka utakmica će se odigrati sa po 6 igrača , svaki protivnički tim će imati 3:3 igrača u toku jedne utakmice kako bi se poštovale sve epidemiološke mjere kao i ispoštovao svoj rezervisani sat fudbalske utakmice.

Pozivamo sve zainteresovane građane da nas posjete već 17.10.2020. godine od 11:00 h i pogledaju šta su to naši mališani pripremili na fudbalskim terenima a pored svega navedenog neki od naših brandova su pripremili i posebne ponude za kupovinu kao i veoma veliki broj pogodnosti na taj dan. Sve to uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Nakon svake utakmice nemojte zaboraviti da posjetite novootvorene prodavnice kožnih torbi i aksesoara Manula.Co/Elegant No1 u Sarajevu, Frizerland Sarajevo koji su spremili posebnu katalošku ponudu, stoga uživajte u kupovini kod nas jer će Vas u Inn Sport prodavnicama sportske obuće dočekati najveći izbor novih modela za jesen/zima 2020.

Za vaše mališane će se pobrinuti dječija Igraonica Pin Pon Kids koja je spremila veoma mnogo zabave dok vi obavljate vašu kupovinu kao i posebne rođendanske pakete. Kako dječiji asortiman nije sve što ovaj put Importanne centar može da ponudi u prodavnicama: Gerry Weber, 5th Avenue, Ulla Popken, Coche Box, Tiffany, Butik Lila možete pronaći bogatu ponudu poslovnih i svečanih odjevnih jesenjih i zimskih kombinacija.

Inoma parfumerije će Vas svakako obradovati sa novom kolekcijom parfema a Frizerski saloni KS će se pobrinuti da ove jeseni vaša kosa sluša Vas a ne vi nju. Watch Line je pripremio novu ponudu satova kao i posebne popuste do 50%, dok Alpina Fashion BiH sprema mnoštvo noviteta kako bi vaša stopala ostala suha u predstojećim kišnim danima.

Ukoliko želite kvalitetno odijelo, košulju ili casual kombinaciju po povoljnoj cijeni ovaj put sa nevjerovatnim popustima do 20% vas čeka kompletna ponuda u Cesars’ Importanne Sarajevo. Najbogatiju ponudu namještaja i kućnog stilskog uređenja potražite u Kare Sarajevo.

Jako veliki broj posebnih ponuda i akcijskih proizvoda možete pronaći u: Univerzalno, Uni-Expert, ALP Outdoor Shop, CM-Cosmetic market, Muscle Freak, Apoteke Sarajevo, Konzum BiH, Juice&Smoothies, Vicko BiH, Top Shop, kao i mnogobrojne brandove za uređenje i ljepotu žene kao što su: Kozmetički studio Selawy, Solarij Sunlight. Najbogatija ponuda naših ugostitelja kao što su: Milkman House, Marcaffe, News Bar, Sultan’s Bar i Caffe Ambient svakog dana čeka na Vas. Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 čeka vas novootvorena Autopraonica koja svake subote ima promotivnu cijenu za pranje putničkih automobila 9,00 KM, stoga iskoristite je.

Ne zaboravite na 1h Besplatnog parkinga za svaki prvi sat boravka u Importanne centru.

Dobro nam došli!

Komentari