Hotel & Spa Terme u novom ruhu

Hotelsko-banjska kompanija Hoteli Ilidža d.d. nastavlja sa investicijama i proširenjem kapaciteta, a sada smo u završnoj fazi izgradnje prijemnog lobija i novog eksterijernog izgleda Hotela & Spa Terme, u kategoriji 4 zvjezdice.

Time se nastavlja uspješan niz investicija naše kompanije, kome je prethodilo otvaranje luksuznog hotela Austria & Bosna u kategoriji 5 zvjezdica, u maju 2018. godine, čime je značajno obogaćena turistička ponuda grada Sarajeva odnosno Bosne i Hercegovine.

Turističko naselje Oaza u kategoriji 5 zvjezdica otvara svoja vrata za posjetioce u proljeće 2015. godine, a svojom ponudom smještaja u vilama, restoranom Oaza koji ima vrhunsku gastronomsku ponudu i sportsko-rekreativnim sadržajima postavlja standarde kada je u pitanju ovakav vid turističkog djelovanja.

Krajem 2013. godine je otvoren Kongresni centar Terme koji je svojim kapacitetom od cca 1000 mjesta jedan od najvećih u regionu sa kompletnom audio i video podrškom za organizaciju i najzahtjevnijih konferencija, kongresa i seminara.

Hotel Hercegovina deluxe je potpuno obnovljen 2007. godine, a Hotel Crystal deluxe 2008. godine.

Hotel & Spa Terme je ovim arhitektonsko-građevinskim radovima dobio na svom vizualnom identitetu, učinio korak dalje u komoditetu prema svojim klijentima koji koriste usluge smještaja, usluge banjskog liječenja kao i usluge kongresnog centra Terme, a prošireni su i smještajni kapaciteti u vidu novih luksuznih apartmana.

Napominjemo da su angažirane dominantno domaće firme kada su u pitanju arhitektonska rješenja i građevinski radovi i da su uložena znatna finansijska sredstva.

Hotel & Spa Terme je otvoren za prijem gostiju u punom kapacitetu kako u segmentu smještaja, tako i uslugama banjskog liječenja, wellness usluga, korištenja fitnessa, organizacije seminara uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Svi restoranski kapaciteti kompanije Hoteli Ilidža sa naglaskom na restoran Oaza i restoran Labud su aktivni, kao i restorani i ljetne bašte Hotela Austria & Bosna, Hotela Hercegovina i Hotela Crystal vezano za organizaciju usluga ručka i drugih okupljanja (rodjendana, svadbenih slavlja i drugo).

 

Komentari