Skip to content Skip to footer

Džejla Glavović Očuz predstavila novu Opel Corsu

Džejla Glavović Očuz, naša najuspješnija manekenka s internacionalnom karijerom dugogodišnja je ambasadorica automobila Opel, te je među prvima imala priliku da potvrdi kvalitet, udobnost, ekonomičnost i savršen dizajn koji odlikuje novu Opel Corsu.

-Sigurnost, udobnost i ekonomičnost su m važni kada je odabir automobila u pitanju, a kad tome dodate savršen dizajn, nova Opel Corsa je jedini izbor – izjavila je Džejla, predstavivši bosanskohercegovačkom tržištu novi model.

Novi model šesta je generacija Opel Corse, doživjela je premijeru u julu na IAA – međunarodnom sajmu automobila u Frankfurtu, a narudžbe su omogućene već od septembra, dok se u prodajnim salonima u Njemčkoj može pronaći već od novembra. Vrhunski izled odlikuje sportski dizajn nalik na dvosjed , što čini ovaj automobile jednim od najaerodinamičnijih u svojoj klasi. U poređenju sa prethodnom generacijom ovaj automobile sa posebnim dizel I benzinskim ekonomičnim motorima troši manje, a izdvaja ga pored ostalog i ponuda sa osmostupnim automatskim mjenjačem prvi put ugrađenim u Corsu.

Novu Opel Corsu su imali priliku da probaju svi ambasadori Opela u Šibeniku, a Džejla je uradila i promo fotografije za Opel Corsu. Za njen stajling za potrebe snimanja pobrinula se renomirana bh. modna kuća Astra Borovo i brendovi Liu Jo i Max&Co.