Dani otvorenih vrata u Importanne centru

Od 10 do 30.06.2020. godine. Importanne centar vam otvara svoja vrata sa dosada najboljim ponudama. Samo 4 H BESPLATNOG PARKINGA u periodu od 19:00 do 23:00 h čekaju Vas svakog dana!

U periodu trajanja kampanje imat ćete priliku da pronađete POPUSTE OD 20 DO 50 % kod poznatih renomiranih brandova kao što su: Cesars, Inoma, Lindex, Blu Kids, Tiffany, Uilla Popken, Watchline, Gerry Weber, Coche BOX, Carpisa, INN sport.

Za ovu priliku pored velikih popusta renomirani brandovi su pripremili i NOVE KOLEKCIJE ZA LJETO 2020. godine pa ćete u prodavnicama sportske opreme, tekstila, kućnih potrepština moći pogledati i novitete ovog ljeta.

Kako to nije sve, u News baru Vas čeka BESPLATNA KAFA uz svako poručeno piće,  a u restoranu Milkmann House svakog dana druga porodična ponuda. Ne zaboravite da u našem centru možete pronaći i pordavnice Cosmetic Marketa, Konzuma, Muscle Freak-a, Apoteke sarajevo, Top Shop te mnoge druge brandove koji vam nude sve za vaš dom.

Ovog ljeta sve dame će imati priliku i da se pripreme za LJETO 2020 godine kroz posebne ponude solarija Sunlight studija, Kozmetčkog studija Selawy kao i da iskoriste najbolju ponudu do sada za »Keratinsko ravnanje kose« COCOCHOKO u frizerskom salonu KS Ekskluziv. Za sve vaše mališane i njihovu brigu dok vi obavljate šoping pobrinut će se i dječija igraonica PIN PON Kids!  Čekamo Vas!

Vaš Importanne centar – centar modernog življenja!

Komentari