Interesovanje za ljetovanje u Turskoj veće je nego prethodnih godina, pa se ove sezone očekuje da će bh. građani u velikom broju ljetovati na antalijskoj i egejskoj regiji.

– U 2022. godini, više od 16.000 klijenata ukazalo je svoje povjerenje agenciji Centrotours prilikom odabira destinacije za odmor. Ove godine obezbijedili smo veliki broj hotela gdje 2 djece ima GRATIS smještaj, negdje je to do 12, negdje 13, 14, a u nekim hotelima imamo GRATIS smještaj za djecu do 15 godina – rekao je Lutvić.

Paket aranžmani za ljetovanje u Turskoj (Antalija, Alanja, Kemer, Belek, Side, Bodrum), obuhvataju avio prijevoz direktnim čarter letovima na relacijama Sarajevo – Antalija – Sarajevo i Sarajevo – Bodrum – Sarajevo, smještaj u hotelima po izboru putnika na bazi 7, 10, 11 ili 14 noćenja i transfere na relaciji aerodrom – hotel – aerodrom.

Prvi let predviđen je za 28.04.2023. godine, a u ponudi su svakodnevni čarter letovi iz Sarajeva za Tursku. Za sve putnike koji dolaze iz drugih bh. gradova obezbijeđen je GRATIS prijevoz do aerodroma u Sarajevu, a za one koji dolaze u Sarajevo automobilima i GRATIS parking.

Centrotours uspješno posluje još od davne 1963. godine, zahvaljujući marljivom radu i dobroj saradnji sa poslovnim partnerima. Pored prezentacije i druženja gostiju, Centrotours je na gala večeri održanoj u Sarajevu, uručio zahvalnice poslovnim partnerima i vjernim korisnicima usluga.

Posebna zahvalnica “Agencija partner 2022.” uručena je agenciji Premium Travel iz Srebrenika koja je putem Centrotoursa realizirala najveći broj aranžmana u prethodnoj godini.

Zahvalnica “Klijent 2022. godine” i putovanje “Krstarenje Zapadnim Mediteranom za 2 osobe” uručena je putnici Elmi Bošnjaković, dok je Brajlović Husejinu – Seji uručena zahvalnica “Zlatni klijent decenije” te “Dvije avio karte za bilo koju destinaciju na svijetu” koje je dodijelio Turkish Airlines.

Centrotours je zavidne poslovne rezultate ostvario zahvaljujući dobroj saradnji sa poslovnim partnerima.

Turističkoj agenciji Big Blue uručena je zahvalnica za najboljeg regionalnog partnera sa kojom Centrotours ostvaruje dugogodišnju uspješnu saradnju, grupaciji Kilit Global Hospitality kao jednoj od najvećih grupacija za receptivni turizam u Turskoj, dok je Turkish Airlinesu, evropskoj aviokompaniji sa najvećim brojem destinacija u svijetu, uručena zahvalnica “Aviokompanija partner”.

Nakon prezentacije predstavnika turskih hotela, druženje radnika Centrotoursa i njihovih kolega iz partnerskih agencija nastavljeno je na gala večeri uz Nenu Murića i Lejlu Piljević, a najsretniji učesnici dobili su nekoliko vrijednih nagradnih ljetovanja.