Skip to content Skip to footer

California Dream by U.S. Polo Assn.!

Uzimajući inspiraciju iz prijatnih povjetaraca vrelih pustinja kalifornijskog prirodnog stila, potpuno nova U.S. Polo Assn. kolekcija proljeće-ljeto 2019. spremna je za otkrivanje! Zadržavajući se na tropskim prizorima prilikom prolaska kroz vrtove kaktusa, USPA poziva sve avanturiste koji žele uživati u neobičnim putovanjima da ostvare svoje snove.

U.S Polo Assn. energično uvodi kolekciju proljeće-ljeto 2019, dodajući nove nijanse svojim poznatim bojama! Pored klasičnih USPA boja, najupečatljivije nijanse ljubičaste, boje šljive i ružičaste boje satkat će svečanu priču za muškarce kao i za žene. Uzorci čipke i resice koje prate teksture platna i cvjetni otisci pozvat će „ljubitelje USPA“ da se obuku u živopisne boje.

Kolekcija nosi odraz prirodom inspirisanog dizajna u najfinijim nijansama kaki i vrelim USPA bojama, dok kombinuje cvjetne dezene, koji označavaju početak proljeća, s tropskim uzorcima. Prozirni gornji dijelovi, majice s cool teksturom, lepršave haljine i platnene pantalone ponovo prate stopu udobnosti ove sezone.

Legenda o polo majicama koja čini okosnicu USPA vraća se u fit i pravilnim oblicima koji odgovaraju bilo kojem obliku tijela, cvjetnim uzorcima unutar ovratnika i širokom rasponu boja! Bezvremenska polo majica koja je najmoderniji komad odjeće ljetne sezone opet će biti obavezna u ovoj sezoni, u bojama koje su pogodne za svaki stil.

Karakteristična zvijezda neformalnog stila, USPA Denim Collection, odražava izazovne linije na suknjama, prslucima, kratkim hlačama i haljinama, osim pantalona i košulja u nijansama, sa minimalnim vezovima i alternativnim oblicima. Odjeća koja najbolje odražava “Denim Passion” usmjeravat će modu ponovo ove sezone. Tajni savjet sezone: White Denim!

Doživjet ćete osjećaj pustinje u gradu s američkim Polo Assn.!

Leave a comment