Bjelašnica: Čaroban doživljaj u objektima „Vukov vis“ i „Vučica“

U centru Bjelašnice (Babin Do), u neposrednoj blizini svih turističkih sadržaja započinje priča “Vukov Vis”. Vođeni idejom drugačije Bjelašnice i jedinstvenog doživljaja za sve generacije i sva čula kreirali smo čaroban apartmanski objekat dostojan svog planinskog ambijenta. Priroda je podarila Bjelašnici posebnu ljepotu i čar, a mi smo se potrudili napraviti objekat u savršenoj simbiozi s prirodom.

Novogradnja „Vukov Vis“ smještena je na blagoj i osunčanoj uzvišici s koje se pruža izvanredan pogled na srce Babinog Dola. Apartmane smo kreirali vođeni čistim užitkom i oblikovali po mjeri naših kupaca, a sve s ciljem da njima pronađete mir i novu energiju.

Na raspolaganju vam je ukupno 30 apartmana kvadrature od 25 do 50 metara kvadratnih, te 14 parking mjesta lociranih u podzemnoj etaži i vanjskom parking. Spratnost objekta je -2, P, 2, potkrovna etaža. Izuzetno atraktivna kvadratura apartmana garantuje niske režijske troškove, tako da svaki apartman predstavlja idealnu priliku za kratkoročno iznajmljivane u toku proljetne i zimske sezone, ali i vaše uživanje u toku godine, bilo da ste proljetni tip ili zaljubljenik u zimske sportove.

Planirani rok završetka radova na objektu „Vukov Vis“ je 31. mart naredne godine. Svi apartmani se prodaju po sistemu „ključ u ruke“ s kompletnom ugradbenom kupaonicom koja je projektovana po sistemu turskog kupatila. Apartmani su koncipirani tako da zadovolje svakog kupca, čime ovaj objekat donosi dašak ekskluziviteta i luksuza.

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koji zadovoljavaju koncept savremene planinske arhitekture. Objekat je projektovan da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent i okruženje u kojem se nalazi, već da ga oplemeni, te poštuje i sprovodi u djelo postavljene urbanističko-tehničke uvjete.

Akcent je na uklapanju objekta u prirodnu planinsku okolinu i zbog toga smo ponosni što ćemo našoj olimpijskoj ljepotici Bjelašnici pokloniti objekat dostojan nje. Ekskluzivno najavljujemo i naš drugi projekat – Apartmanski objekat „Vučica“, jer svaki vuk ima svoju vučicu, zar ne?

Objekat je smješten tik iznad „Vukovog Visa“ i s nestrpljenjem očekujemo da ovaj planinski par ukrasi našu Bjelašnicu. „Vučica“ će raspolagati s ukupno 19 apartmana ukupne površine od 23 do 67 metara kvadratnih, čime se ovaj objekat smatra draguljom ponude na Bjelašnici. Kada na to dodamo planirani dodatni sadržaj koji će biti na raspolaganju vlasnicima apartmana, s pravom kažemo da je ponuda „Vučice“ jedinstvena.

Vrijeme je da se vratimo prirodi. Vaše apartmane u objektima „Vukov Vis“ i „Vučica“ možete koristiti i u ljetnom periodu ili danima kada vam se baš i ne skija. Naše objekte okružuje mreža šetnica kroz predivan krajolik planine Bjelašnica, kao i staze za planinarenje. Ne gubite vrijeme i ne tražite dalje. Kontaktirajte prodajni centar Gallery ili nas potražite na adresi, Put života 12 Sarajevo.

Možete nas kontaktirati na brojeve telefona +387 33 223 252 i +387 33 877 909, kao i mobitele +387 61 315 200, +387 61 315 600, +387 61 318 700 ili na email adresu [email protected]; Web: www.vukovvis.ba

Komentari